onsdag 20 februari 2008

Befria Skåne från Sverige



Det här är Erik Paulsen och Paul Malmquist från befria Skåne från Sverige. Hör hela reportaget här.

Det framkommer också att Skåne skulle slå Sverige i fotboll om Skåne får ett eget land. Här är Skånes laguppställning framtagen med hjälp av Tobias Regnell på tidningen Offside. Skön tidning. Kolla in den här. Och Regnells blogg här.

SKÅNES LANDSLAG:

Back:
Bertrand Safari
Mattias Consha
Mikael Nilsson
Daniel Majstovoric

Mittfält:
Fredrik ljungberg
Tobias Linderoth
Rasmus Lindgren
Henrik Larsson**

Topp:
Zlatan Ibrahimovic
Marcus rosenberg

*född i Vittsjö
** comeback

/Magnus

2 kommentarer:

Anonym sa...

hallå, liksom, ni har skrivit fel på Bertrand Safaris namn.

I övrigt så har ni ett person-namn i toalettklotter-listan därnere, och den personen har kanske inte bett om att få bli offentlig person, eller mobbad nationellt, eller vad som nu kan förväntas hända om ni skulle råka nämna just det klottret på det världsomspännande radionätet. bara en tanke.

Kul initiativ dock, toalettklotter är grymt fascinerande. typ "debatterna" på studentpalatset och universitetets (sthlm) toaväggar - tröttsamma, men fascinerande.

/anonymous web 2.0 bastard

Bakom Verkligheten sa...

Hej Doktor web 2.0 bastard!

Det är väldigt svårt att stava till Bertrand Safaris namn och toppen att du korrar det. Jag har svårt för att stava över huvud taget.

När det gäller personnamn så behöver du inte vara orolig, Sigrid Rudebeck är ett gymnasium i Göteborg. När det gäller övriga namn så är det bara förnamn, så alla Niklas, Johan och Johanna kan känna sig träffade!

Tack för kommentar!

/Magnus