fredag 8 augusti 2008

Nypremiär!!!



I premiärprogrammet för säsong två av P3:s samhällsprogram Verkligheten berättar vi historien om hemligheten i Dubai, östvärldens svar på Las Vegas. Vår reporter Måns Mosesson ger sig in i sagolandet som skryter med världens enda skidbacke i 48 graders ökenvärme, världens högsta byggnad och planetens enda sjustjärniga restaurang. Men staden ruvar också på hemligheter som landets härskande emir gör allt för att dölja. Du möter svenskarna på semester i Dubai som känner sig tvingade att blunda ibland för att stå ut, du möter gästarbetarna på byggen som i brist på vatten fått njursten och vi tar oss ut till Saadiyat Island – paradisön med en otäck hemlighet.



I nya programpunkten Bli-Street-Smart-Med-Lovisa ger Verklighetens nyförvärv Lovisa Lamm dig ”tips på gränsen till det olagliga”. Lagom till den stundande skolstarten berättar vi hur man utan ansträngning klarar alla utbildningar – utan att plugga.



Nytt för säsongen är också nya serien O-PK-Personer, människor som har en annan uppfattning än majoriteten. Nadia Jebril intervjuar i första programmet konservativa Andreas Braw 19 år som berättar varför konservativ är den nya punken och så ger han sin o-pk syn på feminism och Pride-tåg.

Verklighetens hemsida ska va din startsida!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen lite verklighet igen!!!!